Vergelijk de kosten van twee huur- of leaseauto's

EU/EC version US version

Service voor jou door quakunde

De prijs van een huur- of leaseauto bestaat uit drie delen, de huurprijs, de prijs per kilometer en het aantal vrije kilometers. Dat maakt het moeilijk om de kosten van twee huurauto's met elkaar te vergelijken, de ene keer is de huurprijs hoog maar de kilometerprijs laag, de andere keer is er een hoge kilometerprijs, maar veel vrije kilometers. Voer de gegevens van twee huurauto's in en dan berekend het programma de kosten van de auto's gegeven een aantal gereden kilometers.

Auto 1

Auto 2

Huurprijs. Geef de totale huurprijs, als je de auto een week huurt geef dan de prijs voor die week, huur je de auto voor een dag geef dan de prijs voor een dag. Houdt rekening met verborgen kosten, zoals verzekeringen, sommige bedrijven berekenen "aftankkosten".

Kilometerprijs. Geef de prijs in euro's, dus, 15 eurocent is 0,15.

Vrije kilometers. Geef het totale aantal gratis kilometers voor de periode dat je de auto huurt.

km

km


Verdere mogelijkheden Auto 1

Auto 2

Toeslag/Kortingen. Geef eventueel een (BTW) percentage dat er bovenop komt of een kortingspercentage. Laat een kortingspercentage vooraf gaan door een min "-" teken.

%

%

Vermenigvuldiging. Boven wordt geadviseerd om totaal bedragen voor een huurperiode in te voeren. Hier is het eventueel mogelijk om de bedragen te vermenigvuldigen, geef bijvoorbeeld een 7 als de prijs per dag moet worden omgerekend in de kosten voor een week.

x

x

Geplande afstand. Een kosten vergelijking wordt gemaakt voor de afstand die hier is gegeven.

km